צדפות שומשום עם רוטב הדרים
צדפות שומשום עם רוטב הדר נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קליפת לימון, צדפות ים, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות קלויות ברוטב שומשום, צדפות צרובות ברוטב ג'ינג'ר הדר, ו מחבת צדפות צרובות ברוטב שומשום ואטריות צלופן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב עמילן תירס 1 כפית מים; להפריש.
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מפזרים צדפות באופן שווה עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מחממים שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות.
להוסיף 1/8 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/8 כפית פלפל, מירין, ואת הבא 6 מרכיבים (באמצעות שמן שומשום). מערבבים בתערובת קורנפלור; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים רוטב על צדפות; מפזרים זרעי שומשום.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.