צדפות שומשום צרוב על אטריות
צדפות שומשום צרוב על אטריות הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, שומשום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: מחבת צדפות צרובות ברוטב שומשום ואטריות צלופן, צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, ו צדפות שומשום צרובות.
הוראות
שלב הראשון 2 מרכיבים בקערה קטנה. לדלות צדפות בתערובת זרעי שומשום.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1/2 צדפות למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר צדפות מהמחבת; להפריש ולשמור חם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וצדפות.
מוסיפים מרק עוף ו 3 מרכיבים הבאים למחבת; לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מניחים 1/2 אטריות כוס בכל אחד 3 קערות.
יוצקים תערובת מרק באופן שווה על אטריות; מעל כל אחד עם צדפות בצל ירוק.