צדפות שיכורים מעל קפליני
צדפות שיכורים מעל קפליני הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך פסטה שיער מלאך, שיני שום קלויים, סלט ורוטב בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו צדפות שיכורים ונקניקיות, גן זית Cappellini Pomodoro, ו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל capellini על פי הוראות החבילה.
בינתיים, מחממים שמן וחמאה יחד במחבת גדולה.
להוסיף שאלוט ו 3/4 כוס שום קלוי ציפורן לטגן 3 דקות, עד שאלוט רכים.
מוסיפים בירה ומביאים לרתיחה.
הוסף צדפות, כיסוי ומבשל עד פגזים פתוחים, על 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר 12 צדפות ושמורה לארוחה נוספת.
מסננים capellini, הזמנת 1/2 כוס פסטה בישול מים ולהוסיף צדפות במחבת, הוספת 1/2 כוס פסטה שמורות במידת הצורך כדי "לשחרר" את הרוטב. מבשלים 1 דקות כדי לחמם דרך.
הסר מן החום העליון עם פטרוזיליה ופרמזן.
מגישים עם סלט ירוק מעורב ורוטב בבקבוק,אם תרצה.