צהוב דקר עם פודינג תירס מתוק מתובל, ויניגרט פטריות צדפות וירקות פטיט נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ירקות מעורבבים ושמן זית, שמן זית איכותי, ירקות קטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קערות ארוחת בוקר משיבולת שועל עם שום מעושן וירקות צ'יפוטלה-ויניגרט דבש, סלט ירקות מעורבים עם ויניגרט פטריות, ו פודינג תירס מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת הטחון בשמן הזית, זרועים מלח ופלפל שחור, עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את הקורנית, שום בצלצלים ו לטגן במשך 1 יותר דקה. להפחית את החום ולהוסיף את חומץ שרי ודבש. מערבבים לשלב. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל, במידת הצורך, ושמורה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ שרי
שאלות
שום
דבש
טימין
3
עבור פודינג תירס: מחית את המניה ותירס בבלנדר במהירות גבוהה. מסננים את מחית התירס דרך מסננת בסדר, ולאחר מכן לשפוך לתוך דוד כפול על חום מתון. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים לעתים קרובות; התערובת תתחיל להתעבות מן העמילן הטבעי בתירס. מבשלים עד עקביות הרצוי, ולאחר מכן מערבבים את החמאה ואת קרם פרש. לטעום ולהתאים את המלח והפלפל, במידת הצורך, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קרם פרש
חמאה
עמילן
מלאי
תירס
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מסננת
בלנדר
4
עבור הדקר: מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
מוסיף את השמן למחבת, ולאחר מכן להוסיף בזהירות את פילה דקר; לא overcrowd המחבת. לצרוב את הדגים היטב, תוך הוספת חמאה טימין טרי. מבשלים עד הדקר הוא צרוב היטב ופשוט מבושל דרך, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דקר
טימין טרי
חמאה
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כדי לשרת, צלחת 4 אונקיות של פודינג תירס לתוך כל אחד ארבע קערות רדודות 12 אינץ'.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.