צזיקי
המתכון Tzatziki יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 19 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו צזיקי, צזיקי אני, ו צזיקי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את היוגורט בכותנה או מסננת נייר מצופה במגבת ומניחים אותו מעל קערה. מגררים את המלפפון וזורקים אותו עם 1 כף מלח כשר; מניחים אותו במסננת אחרת, ומניחים אותו על קערה אחרת.
מניחים את שתי הקערות במקרר במשך 3 עד 4 שעות, כך יוגורט מלפפון יכול לנקז.
מעבירים את היוגורט המעובה לקערה גדולה. לסחוט נוזל רב מן המלפפון ככל שתוכל ולהוסיף את המלפפון ליוגורט.
מערבבים את השמנת החמוצה, חומץ, מיץ לימון, שמן זית, שום, שמיר, 1/2 מלח כפית, ופלפל. אתה יכול להגיש את זה מיד, אבל אני מעדיף לאפשר לצזיקי לשבת במקרר לכמה שעות כדי שהטעמים יתערבבו.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.