צזיקי
צזיקי יכול להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 67 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. 1836 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. אם יש לכם חומץ יין, שמנת, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הים תיכוני הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: צזיקי, הצזיקי הטוב ביותר, ו צזיקי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את היוגורט בבד גבינה או במסננת מרופדת במגבת נייר ומניחים אותו מעל קערה. מגררים את המלפפון וזורקים אותו עם 1 כף מלח כשר; מניחים אותו במסננת אחרת, ומניחים אותו מעל קערה אחרת.
מכניסים את שתי הקערות למקרר למשך 3 עד 4 שעות כדי שהיוגורט והמלפפון יתנקזו.
מעבירים את היוגורט הסמיך לקערה גדולה. סוחטים כמה שיותר נוזלים מהמלפפון ומוסיפים את המלפפון ליוגורט.
מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, החומץ, מיץ הלימון, שמן הזית, השום, השמיר, 1/2 כפית המלח והפלפל. אפשר להגיש אותו מיד, אבל אני מעדיף לאפשר לצזיקי לשבת כמה שעות במקרר כדי שהטעמים יתמזגו.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.