צימוקים-לחם חלב דבש
לחם חלב עם צימוקים ודבש יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב חם, חלמונים ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם חלב ודבש, לחם מהיר עם צימוקים ודבש, ו לחם חיטה עם חלב ודבש.
הוראות
מערבבים חלב, 1 כף דבש, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים הנותרים 3 כפות דבש וחלמונים.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 3 כוסות קמח, צימוקים, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת חלב, ערבוב עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 75 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. צורה בצק לתוך סגלגל (9 x 4 אינץ'); מקום אליפסה בצק על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. מכסים ומניחים לעלייה 55 דקות או עד שהבצק מוכפל בגודלו.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל 20 דקות לפני חיתוך.