קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

צימיס

צימיס
Tsimis יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 483 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן קנולה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tsimis של מייל סוף, הצ'ימס של אמא (צימיס), ו צ'ימיס בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
במחבת צלייה, לזרוק את הגזר עם שמן, מלח ופלפל. מבשלים בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הגזר הם משחימים קלות ומכרז במקצת, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, לשלב את הדבש, מיץ מ 1 1/2 לימונים (להזמין את החצי לימון הנותרים), טימין, ו 1/3 כוס מים במחבת גדולה או מחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר הגזרים נעשים בישול, יוצקים את הגזרים, שזיפים מיובשים, וצימוקים לתוך המחבת עם תערובת הדבש ומערבבים מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והקינמון ומבשלים את תערובת הגזר-דבש על חום בינוני-גבוה, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג עבה, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן להוסיף את זרעי חמניות ומיץ מן הנותרים 1/2 לימון ולהסיר את המחבת מן החום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
נייר אורזנייר אורז
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מקשטים עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
9
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.