צימיס
Tsimis יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 483 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן קנולה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tsimis של מייל סוף, הצ'ימס של אמא (צימיס), ו צ'ימיס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת צלייה, לזרוק את הגזר עם שמן, מלח ופלפל. מבשלים בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הגזר הם משחימים קלות ומכרז במקצת, 40 עד 50 דקות.
בינתיים, לשלב את הדבש, מיץ מ 1 1/2 לימונים (להזמין את החצי לימון הנותרים), טימין, ו 1/3 כוס מים במחבת גדולה או מחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את הקורנית.
כאשר הגזרים נעשים בישול, יוצקים את הגזרים, שזיפים מיובשים, וצימוקים לתוך המחבת עם תערובת הדבש ומערבבים מעיל לחלוטין.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והקינמון ומבשלים את תערובת הגזר-דבש על חום בינוני-גבוה, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג עבה, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן להוסיף את זרעי חמניות ומיץ מן הנותרים 1/2 לימון ולהסיר את המחבת מן החום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים עם הפטרוזיליה הקצוצה.
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.