קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

ציפוי גרנולה

ציפוי גרנולה
מתכון גרנולה ציפוי מוכן בסביבות 25 דקות והוא בהחלט נהדר טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה ארוחת הבוקר יש 163 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. ראש לחנות ולקחת שקדים פרוסים, הל הקרקע, נבט חיטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פאי תפוחים עם ציפוי גרנולה וניל, ציפוי דייסת קראנץ ' גרנולה מייפל, ו קראנץ ' אגס חמוציות עם ציפוי גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -300 מעלות פ.מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה בינונית זורקים יחד את שיבולת השועל, השקדים, נבט החיטה והל.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטהנבט חיטה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את האגבה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
4
מעבירים את התערובת לתבנית הסדין ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב באמצע הדרך, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאפוסאלדו קיאנטי
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה