ציפוי סופגניית שוקולד
המתכון שוקולד סופגנייה זיגוג מוכן בסביבות 41 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. ארוחת הבוקר הזאת 126 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, וופלים סופגנייה עם זיגוג מייפל, ו וופלים סופגניית זנגביל עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, חלב, סירופ תירס, ווניל בסיר בינוני וחום על חום בינוני עד שהחמאה נמסה. להקטין את החום לנמוך, להוסיף את השוקולד, ולהקציף עד מומס. כבה את החום, להוסיף את אבקת הסוכר, ולהקציף עד חלקה.
מניחים את התערובת על קערה של מים חמים לטבול את הסופגניות מיד. אפשר זיגוג להגדיר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.