ציפוי קרוסטיני יווני בגריל
המתכון לציפוי קרוסטיני יווני בגריל מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 171 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. לכו לחנות והרימו בגט לחם, גבינת פטה, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו מאייר לימון - עוגת קילו יוגורט יוונית עם שוקולד לבן-תוספת יוגורט יוונית, קרוסטיני היווני, ו קציצות חומוס עם תוספת סלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים שליש מפרוסות העגבניות בשכבה אחת על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 12 אינץ'. כיכר).
מניחים מחצית מהגבינה מעל עגבניות; מפזרים 1 כפית אורגנו ומזלפים 1 כפית שמן.
מפזרים קורטוב פלפל. חזור על שכבות.
למעלה עם פרוסות עגבניות שנותרו.
מזלפים את יתרת השמן ומפזרים את יתרת האורגנו וקורטוב פלפל. מקפלים לסכל סביב תערובת חותם בחוזקה.
גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שהוא מחומם. פתח נייר כסף בזהירות כדי לאפשר לאדים להימלט.
מעבירים לפלטת הגשה; מגישים עם בגט קלוי.