ציפויים מקורמלים עם תפוחים
Endives Caramelized עם תפוחים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מים, סבתא סמית תפוח קלופים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צמות ותפוחים מטוגנים, Endives Caramelized, ו מבשלים את הספר: Endives, תפוחים, ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות טאק 6 פרוסות תפוח בין העלים בכל חצי חי. במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן על חום גבוה.
מוסיפים את endives, לחתוך צדדים למטה, ומבשלים על חום מתון עד להשחמה יפה, על 6 דקות. בזהירות להפוך את endives. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את המים למחבת. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה עד endives הם מכרז, 12 עד 15 דקות. לחשוף ולבשל עד הנוזל התאדה.