קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

ציר עגל

ציר עגל
ציר עגל יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותרימו עצמות מפרק עגל, qt פלוס 1 כוס מים, קורנית, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ציר עגל, מניית עגל חומה, ו מניית עגל לבנה (פונד בלאן דה וו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים עצמות עגל בשכבה 1 במחבת צלייה גדולה ומשומנת וצולים באמצע התנור, הופכים פעם או פעמיים, עד להשחמה, 30 עד 45 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
עצם עגלעצם עגל
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להעביר עצמות עם מלקחיים לעציץ 7-8 ליטר גבוה וצר ולהוסיף 4 ליטרים של מים. להשליך שומן מחבת צלייה, ולאחר מכן מיד להוסיף 1/2 כוס מים למחבת חמה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, ולהוסיף stockpot. מביאים נוזל לרעוד (מבשלים חשופים; על 88°) ומבשלים, ברפרוף קצף בתדירות גבוהה במהלך השעה הראשונה, על 10 שעות (להשתמש מאלף להבה עבור החום הנמוך ביותר במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
בעוד המניה מתבשלת, לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב. שמן צליית מחבת שוב להפיץ כרישה, גזר, בצל, סלרי בשכבה 1. צולים באמצע התנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר ירקות לקערה ומיד להוסיף 1/2 כוס מים הנותרים למחבת חמה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, ולאחר מכן להוסיף stockpot. ירקות מגניבים וצינה, מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף ירקות קלויים ושאר החומרים stockpot במשך 2 שעות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר עצמות עם מלקחיים ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
יוצקים מלאי בקבוצות דרך מסננת בסדר גדולה לתוך סיר 4 ליטר, להשליך מוצקים. מלאי מגניב, חשוף, וצינה, מכוסה, ואז לגרד שומן קרוש ממלאי מקורר. אם אתה בסופו של דבר עם יותר מ 8 כוסות מלאי, להרתיח אותו, ברפרוף קצף, כדי להפחית. אם יש לך פחות, להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת