קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ציר עוף חום

ציר עוף חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ציר עוף חום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם עלה דפנה, פלפל, כנפי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ציר עוף חום, ציר עוף חום, ו ציר עוף חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה אחר בשליש התחתון; מחממים to450°F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים עצמות על יעה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים בתנור על מתלה תחתון androast עד חום עמוק, 45 דקות-1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
להעביר עצמות לסיר גדול.כפית את השומן ממיצים במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
Placepan על תנור מעל חום בינוני גבוה.כאשר חתיכות השחמה מתחילים לרחוש, pourin 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות עם וודנשפון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים לתוך סיר עם עצמות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בינתיים, מעיל התחתון של מחבת צלייה אחרת או bakingsheet rimmed עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
מוסיפים בצל, גזר, ותפטיר למחבת וצולים על המדף העליון במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מחבת מהתנור.מערבבים רסק עגבניות. חזור לavenand צלוי עד השחמה עמוקה, על10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
לגרד ירקות מ צולה paninto סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים גרגרי פלפל, פטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה, ו 14 כוסות מים טופוט.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12
מניחים סיר על חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 3 שעות. מלאי זן, השלכת מוצקים.להחזיר מלאי למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ו simmeruntil מופחת 4 כוסות, על 1 1/2 שעות(הזמן ישתנה בהתאם לגודל של סיר).לְצַנֵן. אחסן עד 3 ימים בקירוראו להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט