קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום

צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום
צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך חומץ בלסמי, שיני שום, למעלה עגול לונדון צלייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: בלסמי במרינדה צלוי לונדון, צלוי צלוי צלייה בלונדון, ו צלוי צלוי צלייה בלונדון.

הוראות

1
מערבבים יחד שום, 3 כפות חומץ, 1 1/2 כפות שמן, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור ויוצקים לתוך שקית פלסטיק sealable 1-ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים סטייק למרינדה, פונים למעיל, ומשרים, מצוננים, הופכים את התיק מדי פעם, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר סטייק מן המרינדה להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4
שורש הקצוות לקצץ של בצל מעט, משאיר אותם ללא פגע, ואז חצי לאורכו לחתוך חצאים לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' עבה טריזים. הכנס 1 עץ לבחור אופקית דרך כל טריז (כדי לשמור אותו ללא פגע בעת צלייה).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
לטאטא יחד הנותרים כף חומץ 1/2 כפות שמן ומלח ופלפל לטעום בקערה ולהוסיף בצל, משליך בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל. אור המתנע ארובה גדולה של פחם (80 עד 100 בריקט) ויוצקים פחם מואר על המתלה התחתון, משאיר כרבע מתלה התחתון ללא פחם ובנקאות גחלים שנותרו על פני שאר המתלה התחתון, כך גחלים הם כ 3 פעמים גבוה יותר בצד השני. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל השכבה העבה ביותר של גחלים במשך 3 עד 4 שניות. סטייק 3Sear על מתלה גריל משומן קל על השכבה העבה ביותר של גחלים, חשוף, 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להעביר סטייק לאזור על פני פחות גחלים וגריל, חשוף, מפנה מדי פעם ונע לאזור המגניב ביותר של הגריל אם השחמה מהר מדי, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 49°, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
העברה לצלחת ולתת לעמוד 10 דקות (סטייק ימשיך לבשל, להגיע בינוני-נדיר).
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות.
2
סטייק לצרוב על מתלה גריל משומן קל, חשוף, 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני. סטייק גריל, מכוסה, מסתובב מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך רשם בשר 49°, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
העברה לצלחת ולתת לעמוד 10 דקות (סטייק ימשיך לבשל, להגיע בינוני-נדיר).
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1
בעוד סטייק עומד, בצל גריל (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז) על אש מתונה, מתהפך פעם אחת, עד במכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מגישים בצל עם סטייק; לחתוך סטייק לרוחב לפרוסות דקות, מחזיק סכין בזווית 45 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
* סטייק יכול להשרות עד 1 יום.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סטייק ובצל ניתן לבשל, בנפרד, במחבת גריל משומן היטב חם מתובל היטב על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת והורדת חום במידת הצורך, על 15 דקות בסך הכל עבור סטייק ו 6 דקות עבור בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.