צלוי התעוררות צלוי צלוי
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מלח כשר, פטרוזיליה, אבקת שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלוי התעוררות צלוי צלוי, הקרפים של ההתעוררות הראשונה, ו אפוגטו עם קפה מבושל קר.
הוראות
עבור המלח: בקערה גדולה, מוסיפים את המים, המלח והקפה. מערבבים כדי להמיס את המלח ומוסיפים את צלי הצלעות. אם הנוזל אינו מכסה את כל הבשר, הפוך את הצלי באמצע זמן השריה. או, לשקול לשפוך את המרינדה לתוך שקית פלסטיק גדולה, הוספת צלוי הצלעות, ולאחר מכן איטום בחוזקה כך הצלי מוקף לחלוטין על ידי מי מלח. מקררים למשך 8 שעות או לילה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר החום, מרווה, פפריקה, פטרוזיליה, אבקת שום, פלפל לבן, פירורי לחם, קפה טחון, מלח, וטחינה יפה או שניים של פלפל שחור טחון טרי.
הסר את הצלי מהמקרר וזרוק את הנוזל המוליך. ללטף את הצלי יבש עם מגבת נייר. באמצעות הידיים, מעיל את הצלי על כל הצדדים עם לשפשף, בעדינות לעסות אותו לתוך הבשר.
תן לו לנוח על הדלפק לבוא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מניחים במחבת צלייה ומכניסים לתנור. מבשלים עד בינוני-נדיר, 125 מעלות F, על 1 שעה ו 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומכסים בקלילות בנייר אלומיניום בזמן שהבשר נח, 15 דקות. חותכים בין הצלעות ומגישים.