יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מלח כשר, פטרוזיליה, אבקת שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלוי התעוררות צלוי צלוי, הקרפים של ההתעוררות הראשונה, ו אפוגטו עם קפה מבושל קר.
הוראות
1
עבור המלח: בקערה גדולה, מוסיפים את המים, המלח והקפה. מערבבים כדי להמיס את המלח ומוסיפים את צלי הצלעות. אם הנוזל אינו מכסה את כל הבשר, הפוך את הצלי באמצע זמן השריה. או, לשקול לשפוך את המרינדה לתוך שקית פלסטיק גדולה, הוספת צלוי הצלעות, ולאחר מכן איטום בחוזקה כך הצלי מוקף לחלוטין על ידי מי מלח. מקררים למשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר החום, מרווה, פפריקה, פטרוזיליה, אבקת שום, פלפל לבן, פירורי לחם, קפה טחון, מלח, וטחינה יפה או שניים של פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר את הצלי מהמקרר וזרוק את הנוזל המוליך. ללטף את הצלי יבש עם מגבת נייר. באמצעות הידיים, מעיל את הצלי על כל הצדדים עם לשפשף, בעדינות לעסות אותו לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
תן לו לנוח על הדלפק לבוא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
6
מניחים במחבת צלייה ומכניסים לתנור. מבשלים עד בינוני-נדיר, 125 מעלות F, על 1 שעה ו 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים מהתנור ומכסים בקלילות בנייר אלומיניום בזמן שהבשר נח, 15 דקות. חותכים בין הצלעות ומגישים.