קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות95
מגזין

צלוי פריך בצד של ברביקיו סלמון ברביקיו עם יוגורט מלפפון

צלוי פריך בצד של ברביקיו סלמון ברביקיו עם יוגורט מלפפון
פריך צלוי בצד של ברביקיו סלמון ברביקיו עם יוגורט מלפפון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו סלמון מהצד, אורגנו, צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. נסו סלמון עם רוטב יוגורט מלפפון, סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט, ו עוגות סלמון פריכות עם סלסה מלפפון טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת את הסורגים של ברבי לנקות כדי למנוע את הדג שלך דבק, ואז להדליק אותו ולקבל את הגחלים זוהרים חם. אם בארבי שלך הוא קטן, אל תהסס לחתוך את הסלמון לשניים כדי להפוך אותו לניהול יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
2
מניחים את צד עור הסלמון על לוח פלסטיק, באמצעות סכין חדה, לחתוך אותו באופן שווה על כל צד eshy, מה שהופך את החתכים על 1/2 אינץ עמוק. פזר את גרידת לימון ואת רוב צמרות שומר קצוץ או בזיליקום על הסלמון, ואז לדחוף את avorings אלה לתוך החתכים-לא להתאפק; באמת לדחוף אותם! לשפשף את הדגים קלות בכל רחבי עם שמן זית ואז מתבלים עם מלח ופלפל, נותן את צד העור כמות נדיבה כמו רוב זה ייפול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
שומרשומר
סלמוןסלמון
באזיל!באזיל!
דגיםדגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
כשהברבי שלך תהיה מוכנה, תניח את הסלמון על הסורגים, עם העור כלפי מטה. Esh יתחיל צבע מלמטה למעלה ואחרי כ 4 דקות העור צריך להיות חום זהוב להפליא. בזהירות ip הסלמון מעל עם מזלג צלייה או מרית ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות בצד השני. בעוד הוא מתבשל, בעדינות להקל על העור מן הדגים ולשים אותו על ברבי לצד להתפזר.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
אם הסלמון שלך הוא בר זה יהיה קצת פחות שומן בו, כך יהיה דגים יבשים. לכן אתה יכול לבשל אותו במשך זמן קצר יותר, אפילו להשאיר אותו מעט לא מבושל - אם כי זה עלול להרגיש יוצא דופן לכל מי הגרעין לדוג מעבר לכל אמונה. אם זה (אורגני) מעובד, לבשל אותו דרך, אבל בבקשה לא לבשל אותו או שזה יהיה יבש מדי. הרם את הסלמון בזהירות מהברביקיו והנח אותו על מגש או לוח הגשה נחמד. אפשר להתקרר קצת, ואז לשבור את העור לחתיכות, קצת כמו פופדומס.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
5
חותכים את המלפפון חצי לאורכו, להסיר ולהשליך את הזרעים, קוצצים אותו ומערבבים אותו בקערה עם היוגורט. מאזנים את אווורים עם מיץ לימון, חצי צ ' ילה קצוצה וחצי מנטה קצוצה או אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מלפפוןמלפפון
אורגנואורגנו
יוגורטיוגורט
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
טפטוף על קצת שמן זית כתית מעולה. מתבלים בזהירות, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
7
לשבור את הסלמון עם מזלג ל 4 עד 6 נתחים.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
8
מגישים עם יוגורט מלפפון, מפוזר עם שאר קצוצים צ ' ילה ואת שאר צמרות שומר או בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
שומרשומר
יוגורטיוגורט
באזיל!באזיל!
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
9
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ולוודא שכולם מקבלים חתיכה מעור הדגים הפריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
דגיםדגים
10
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.