צלוי-שום Pierogi עם שאלות-חמאה משוננת
המתכון קלוי - שום Pierogi עם שאלות-חמאה משוננת מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לך ראש שום, מים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שום משחי חמאה אספרגוס קלוי, פטריות צלויות בחמאה שחומה, שום ורוטב טימין, ו שרימפס שום דבש חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, פירס את תפוחי האדמה עם מזלג; מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה.
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד שיני).
טפטוף ראש שום עם שמן, לעטוף בנייר כסף.
מניחים שום על תבנית אפייה.
אופים תפוחי אדמה ושום ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. לקלף תפוחי אדמה; להשליך עורות.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה. שיני שום נפרדות; לסחוט לחלץ עיסת שום.
מוסיפים שום לתפוחי אדמה, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. מערבבים שמנת חמוצה, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור. תניח בצד.
כדי להכין בצק, לשלב את היוגורט, 1/2 כפית מלח, וביצים בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לתערובת יוגורט; מערבבים היטב לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלקה. מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכדור. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל כדור לתוך מעגל 3 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כף 1 כף מעוגלת מילוי על חצי מכל מעגל. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד כדי לאטום. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ומילוי.
מביאים 12 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים חצי פירוגי; מבשלים 6 דקות או עד למכרז.
הסר pierogi עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם פירוגי הנותרים.
כדי להכין את החמאה השחומה בעוד pierogi לבשל, להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני; לבשל 10 דקות או עד השחמה קלה (להיזהר לא לשרוף).
להוסיף שאלוט; לבשל 1 דקה.
להוסיף pierogi; לבשל 2 דקות, משליך מעיל.