קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלחת טעימות אנגלית מלאה

צלחת טעימות אנגלית מלאה
צלחת טעימות אנגלית מלאה לוקחת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אם יש לכם פריחה פנצ'טה, שמן זית, ענפי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: ארוחת בוקר אנגלית מלאה בסגנון מונטי - אף - בי, ארוחת בוקר אנגלית מלאה, ו קבב אנגלי מלא.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להניח את הפנצ ' טה על תבנית אפייה ולערום עוד תבנית אפייה על גבי. מבשלים בתנור במשך 15 דקות עד פריך, ולאחר מכן להסיר ולנקז על נייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
כדי להפוך את פונדו עגבניות, לשים את העגבניות במים רותחים, בקבוצות, במשך 8 שניות, ולאחר מכן להעביר במהירות קערה של מים קרים כקרח. לקלף את העורות, ולאחר מכן רבע ו deseed.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים כמה עגבניות לריבועים 0.5 ס " מ ושמורה לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
שים את השמן במחבת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את שאלוט, שום קורנית, ומבשלים 5 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים את עלי המפרץ ואת העגבניות הטהורות, ומבשלים עוד כמה דקות. לבסוף, מוסיפים את העגבניות ומבשלים הכל במשך 15 דקות עד יבש מעט. להשליך את עלי המפרץ, ולאחר מכן למקם את תערובת העגבניות לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה. מסננת, עונה ולשמור על חום. אתה יכול לעשות ו לצנן את זה עד יומיים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את החמאה למחבת ומחממים עד הקצפה. מטגנים את הלחם עד הזהב בכל רחבי, להסיר ולנקז על נייר המטבח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הפטריות לאותו מחבת ומטגנים במשך 2 דקות עד שהתרככו, ומוסיפים ידית נוספת של חמאה אם המחבת יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
בזהירות למקם את החלמונים, אחד בכל פעם, לתוך מחבת של מים רותחים. מבשלים 1 דקות, ואז בזהירות רבה להרים ולנקז על נייר המטבח.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
כדי צלחת למעלה, כפית פונדו עגבניות על כל אחד 6 צלחות לפזר עם הפטריות. בזהירות ראש כל אחד עם חלמון ביצה, ואז מפזרים את קרוטונים ועגבניות שמורות. לסיים עם פרוסת פנצ ' טה ועונה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטוניםקרוטונים
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'