צלחת טעימות אנגלית מלאה
צלחת טעימות אנגלית מלאה לוקחת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. אם יש לכם פריחה פנצ'טה, שמן זית, ענפי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: ארוחת בוקר אנגלית מלאה בסגנון מונטי - אף - בי, ארוחת בוקר אנגלית מלאה, ו קבב אנגלי מלא.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
להניח את הפנצ ' טה על תבנית אפייה ולערום עוד תבנית אפייה על גבי. מבשלים בתנור במשך 15 דקות עד פריך, ולאחר מכן להסיר ולנקז על נייר מטבח.
כדי להפוך את פונדו עגבניות, לשים את העגבניות במים רותחים, בקבוצות, במשך 8 שניות, ולאחר מכן להעביר במהירות קערה של מים קרים כקרח. לקלף את העורות, ולאחר מכן רבע ו deseed.
חותכים כמה עגבניות לריבועים 0.5 ס " מ ושמורה לאחר מכן.
שים את השמן במחבת בגודל בינוני.
מוסיפים את שאלוט, שום קורנית, ומבשלים 5 דקות עד רך.
מוסיפים את עלי המפרץ ואת העגבניות הטהורות, ומבשלים עוד כמה דקות. לבסוף, מוסיפים את העגבניות ומבשלים הכל במשך 15 דקות עד יבש מעט. להשליך את עלי המפרץ, ולאחר מכן למקם את תערובת העגבניות לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה. מסננת, עונה ולשמור על חום. אתה יכול לעשות ו לצנן את זה עד יומיים קדימה.
מוסיפים את החמאה למחבת ומחממים עד הקצפה. מטגנים את הלחם עד הזהב בכל רחבי, להסיר ולנקז על נייר המטבח.
מוסיפים את הפטריות לאותו מחבת ומטגנים במשך 2 דקות עד שהתרככו, ומוסיפים ידית נוספת של חמאה אם המחבת יבשה מדי.
בזהירות למקם את החלמונים, אחד בכל פעם, לתוך מחבת של מים רותחים. מבשלים 1 דקות, ואז בזהירות רבה להרים ולנקז על נייר המטבח.
כדי צלחת למעלה, כפית פונדו עגבניות על כל אחד 6 צלחות לפזר עם הפטריות. בזהירות ראש כל אחד עם חלמון ביצה, ואז מפזרים את קרוטונים ועגבניות שמורות. לסיים עם פרוסת פנצ ' טה ועונה.