קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

צלי בישול איטי

צלי בישול איטי
צלי בישול איטי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם גזר גמדי, צ'אק בקר צלי, תערובת מרק בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, צלי סיר בישול איטי, ו צלי בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. צלי צרוב בשמן חם עד השחמה לחלוטין, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מורחים תפוחי אדמה לתחתית הבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
שכבה של גזר גמדי על תפוחי האדמה ושעועית ירוקה על הגזר.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מניחים את הצלי על גבי שכבות הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
מערבבים קרם של מרק פטריות, מים, מרק בצל יבש לערבב יחד בקערה; לשפוך על הצלי וירקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות.