צלי בקר ורוטב
בשר בקר צלוי ורוטב הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו רוטב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, רוסטביף עם רוטב, ו צלי בקר עם רוטב.
הוראות
מחממים סיר לחץ של 6-8 ליטר מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף שמן לבישול; מערבולת למעיל.
מפזרים צלי באופן שווה עם מלח ופלפל.
הוסף צלי לבישול; סאוט 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים. מערבבים ב 3 כוסות לחץ סיר בקר ויין. סגור את המכסה היטב; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני או ברמה הנדרשת כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל במשך 35 דקות.
הסר מהחום; לשחרר את הלחץ דרך פורקן קיטור, או מקום סיר תחת מים זורמים קרים כדי לשחרר את הלחץ.
הסר את המכסה; להוסיף ענפי טימין הבא 6 מרכיבים (באמצעות בצל). סגור מכסה מאובטח. חזור ללחץ גבוה; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; לשחרר את הלחץ דרך פורקן קיטור, או מקום סיר תחת מים זורמים קרים כדי לשחרר את הלחץ.
הסר את המכסה; תן לעמוד 5 דקות.
הסר צלי; פרוסה צלי דק, ומניח על מגש.
הסר ירקות מן התנור באמצעות כף מחוררת, ומניח על מגש עם צלי. כסה וחמם.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת כותנה מצופה לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה ורחבה; מבשלים עד 1 1/2 כוסות (כ 15 דקות).
הסר 1/4 כוס בישול נוזלי מן המחבת; להוסיף 2 כפות קמח, ערבוב עם מקצף. להחזיר את תערובת הקמח למחבת; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב עם מקצף.
מקשטים כל מנה עם זרעי טימין טריים, אם תרצה בכך.