קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי

צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי
צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, גבינת ברי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. . נסו צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי, כריכי רוסטביף עם בצל מזוגג בלסמי וגבינה כחולה, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בשר בקר, רוטב ווסטרשייר, סטייק מונטריאול תיבול יחד בקערה. בשר במרינדה בעת הכנת פריטים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד חום זהוב, כ -15 דקות; מוסיפים חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום נמוך לבשל את תערובת הבצל בבית רתיחה עד שיש מעט נוזלים הנותרים ואת התערובת היא סירופ-כמו במרקם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים גריל חיצוני ל 400 מעלות F (200 מעלות C) ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר חתיכות סטייק מן המרינדה ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
מערבבים בשר בקר ושמן קנולה בקערה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מבשלים את פרוסות הבשר על הגריל החם, פונה לעתים קרובות, עד שהם מתחילים המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 4 עד 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מסדרים לחמניות על תבנית אפייה. כפית בצל לתוך החלק התחתון של לחמניות סנדוויץ'; להוסיף בשר בקר. בשר בקר עם גבינת ברי.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מחממים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®