קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי

צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי
צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, גבינת ברי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. . נסו צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי, כריכי רוסטביף עם בצל מזוגג בלסמי וגבינה כחולה, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בשר בקר, רוטב ווסטרשייר, סטייק מונטריאול תיבול יחד בקערה. בשר במרינדה בעת הכנת פריטים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד חום זהוב, כ -15 דקות; מוסיפים חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום נמוך לבשל את תערובת הבצל בבית רתיחה עד שיש מעט נוזלים הנותרים ואת התערובת היא סירופ-כמו במרקם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מחממים גריל חיצוני ל 400 מעלות F (200 מעלות C) ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר חתיכות סטייק מן המרינדה ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מערבבים בשר בקר ושמן קנולה בקערה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מבשלים את פרוסות הבשר על הגריל החם, פונה לעתים קרובות, עד שהם מתחילים המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 4 עד 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מסדרים לחמניות על תבנית אפייה. כפית בצל לתוך החלק התחתון של לחמניות סנדוויץ'; להוסיף בשר בקר. בשר בקר עם גבינת ברי.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מחממים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי