צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי
צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, גבינת ברי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. . נסו צלי בקר עם בצל בלסמי וגבינת ברי, כריכי רוסטביף עם בצל מזוגג בלסמי וגבינה כחולה, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר, רוטב ווסטרשייר, סטייק מונטריאול תיבול יחד בקערה. בשר במרינדה בעת הכנת פריטים אחרים.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד חום זהוב, כ -15 דקות; מוסיפים חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום נמוך לבשל את תערובת הבצל בבית רתיחה עד שיש מעט נוזלים הנותרים ואת התערובת היא סירופ-כמו במרקם, על 10 דקות.
מחממים גריל חיצוני ל 400 מעלות F (200 מעלות C) ושמן קל באח.
הסר חתיכות סטייק מן המרינדה ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מערבבים בשר בקר ושמן קנולה בקערה וזורקים למעיל.
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
מבשלים את פרוסות הבשר על הגריל החם, פונה לעתים קרובות, עד שהם מתחילים המשרד והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 4 עד 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מסדרים לחמניות על תבנית אפייה. כפית בצל לתוך החלק התחתון של לחמניות סנדוויץ'; להוסיף בשר בקר. בשר בקר עם גבינת ברי.
מחממים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.