קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות66
מגזין

צלי בקר צלוי איטי

צלי בקר צלוי איטי
המתכון קלוי איטי ברביקיו צלי בקר מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. . גשו לסופר וקנו מלח, טימין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. נסו צלי בקר צלוי איטי, בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, ו צלי בקר צלוי עם חרדל, שום ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו גריל צלייה חיצוני לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
חותכים חריצים על כל הצדדים של הצלי, ומוסיפים פרוסות שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
בקערה קטנה, מערבבים פפריקה, מלח, פלפל, רוזמרין ותימין. לשפשף את התערובת על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים צלי על rotisserie מוכן, ומבשלים 2 עד 5 שעות, לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות C). אפשר לנוח על 20 דקות לפני חיתוך.