צלי בקר צלוי איטי
המתכון קלוי איטי ברביקיו צלי בקר מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. . גשו לסופר וקנו מלח, טימין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. נסו צלי בקר צלוי איטי, בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, ו צלי בקר צלוי עם חרדל, שום ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו גריל צלייה חיצוני לחום בינוני.
חותכים חריצים על כל הצדדים של הצלי, ומוסיפים פרוסות שום.
בקערה קטנה, מערבבים פפריקה, מלח, פלפל, רוזמרין ותימין. לשפשף את התערובת על הצלי.
מניחים צלי על rotisserie מוכן, ומבשלים 2 עד 5 שעות, לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות C). אפשר לנוח על 20 דקות לפני חיתוך.