צלי ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. אם יש לך קטשופ, לחמניות המבורגר, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלי בקר ברביקיו, ברביקיו בקר צלוי, ו בשר צלוי ברביקיו.
הוראות
1
מפזרים צלי עם מלח ופלפל, ולשפשף עם 2 כפות סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים בתנור הולנדי, ומוסיפים 2 כוסות מים. לבשל, מכוסה חלקית, על אש נמוכה 2 שעות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר צלי, וגרוס.
4
להביא הנותרים 2 כפות סוכר חום, קטשופ, הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר כבד. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מעובה. מערבבים בצלי קרוע.
יין זינפנדל ורוזה הם הבחירה הראשונה שלי לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות Hullabaloo זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.