צלי חזיר במילוי חזיר וגבינה
צלי חזיר ממולא בשנקן וגבינה לוקח כשעתיים מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -68 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 698 קלוריות . תמורת 5.16$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש קמח, בצל, שמן צמחי וגבינת גרוייר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא בגבינה , ירקות צלויים, קרמבל חזיר וגבינה , ו -3 פסטה גבינות עם עוף צלוי וחזיר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ממליחים ומפלפלים באופן חופשי את חלצי החזיר מכל הצדדים. על משטח עבודה יציב, פורסים את צלי החזיר 4 פעמים באופן שווה, בערך 3/4 מהדרך במורד הצלי. עוטפים כל פרוסת חזיר סביב כל פרוסת גבינה ומניחים 1 בכל אחד מארבעת החתכים. קושרים את הצלי עם חוט מטבח, או סגורים את הצלי עם קיסמים. בתנור הולנדי מחממים 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה. צורבים את חלצי החזיר במהירות כדי שהצלי יקבל צבע, אבל הגבינה לא נמסה.
מוציאים את הצלי ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את הגזר והבצל ומטגנים עד שהבצל שקוף והירקות מתרככים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לערבוב. מכסים עם היין ומוסיפים את הצלי בחזרה למחבת יחד עם ציר העוף והתימין. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה ו-30 דקות.
מוציאים את הצלי מהמחבת לאחר בישולו ומצמצמים את הרוטב ל-5 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת ולאחר מכן את הפטריות. זורקים לציפוי בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הפטריות עד שהן מזהיבות, ואז מוסיפים לרוטב.
מקציפים פנימה את השמנת החמוצה לרוטב. פורסים את צלי החזיר ומגישים עם רוטב שפוך מעל.