קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

מתלה כבש עם מרינדה סויה בלסמית

מתלה כבש עם מרינדה סויה בלסמית
אם יש לכם רוטב סויה, כבש 8-קוצצים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו דיז'ון - מדף בלסמי של כבש, מתלה של שומה כבש עם תות, רוטב בלסמי, ו פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס או צלחת קרמיקה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ בלסמי וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את מתלי כבש, צד שומן למטה, לרבד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים התנור ל 45
4
הסר את מדפי הטלה מן המרינדה יבש לטפוח. מתבלים במלח ופלפל. בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המדפים, צד שומן למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה יפה, על 3 דקות; לפנות ולצרוב את הצד הבשרני של המדפים, על 2 דקות יותר.
6
מעבירים את המדפים לסדין אפייה מעוטר, צד שומן למעלה. צלוי בשליש העליון של התנור למשך 15 דקות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של כל מתלה רושם של 120 עד 125(לבשר נדיר בינוני).
מרכיבים שתצטרך
7
תן לכבש לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך