קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלי חזיר ותפוחי אדמה

צלי חזיר ותפוחי אדמה
צלי חזיר ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 11 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 131 גרם חלבון, 154 גרם שומן, ובסך הכל של 2454 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: צלי חזיר ותפוחי אדמה, צלי חזיר ותפוחי אדמה מתוקים, ו ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
משפשפים את החלציים בשמן זית כתית מעולה והרבה מלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שלב את הבצל עם השום, הצ ' ילה, הרוזמרין והטימין, ואז התלבש עם שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מסדרים מצע תפוחי אדמה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את חלצי החזיר מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים את השומר לאחד החלציים (השני מיועד למתכון לסיר צ ' ילי ירוק חזיר ופובלנו, המתכון הבא). ערמו את הדבק בטעם הבצל באופן שווה על חלצי החזיר. צולים את הבשר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים את היין באופן שווה סביב התבנית, ואז מנערים את התבנית כדי לשחרר את תפוחי האדמה או משתמשים בכף כדי לערבב אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את החזיר חזרה לתנור וצולים עוד 25 דקות בערך, עד שמדחום המוחדר לחלציים קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
תנו לבשר לנוח, ואז חצבו והגישו עם תפוחי אדמה וטפטפות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מצננים את יתרת החלציים, מכסים בניילון ושומרים לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מגישים עם פטריות שמנת מתכון כרוב כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כרובכרוב
11
גזע ופורסים או קוצצים גס את תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
12
מחממים את שמן הזית הבתולי, 4 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הפטריות למחבת ומשחימים 10 דקות, ואז מוסיפים פנימה את השום, הטימין והמרווה, מערבבים 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא פשוט נבול. מתבלים במלח, פלפל וכמה סורגי אגוז מוסקט. מערבבים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את המרסלה ומצמצמים את הנוזל בחצי, עוד דקה או
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרובכרוב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את השמנת לפטריות שבתבנית ומנמיכים את האש, נותנים לטעמים לשלב כמה דקות והשמנת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מגישים את מנת הפטריות המעוטרת בכמה סורגי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
16
צרבו את פלפלי הפובלאנו בכל מקום על ידי הנחת הפלפלים על מבערי הכיריים או מתחת לצלייה חמה עד שהם שחורים, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
17
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון כדי לאדות אותם כשהם מתקררים. משפשפים את הקליפות מהפובלנוס והג ' לפנוס במגבת נייר או מקלפים ביד, ואז זורעים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי בתנור הולנדי בגודל בינוני על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומזיעים 10 דקות ואז מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
19
מניחים את תערובת הבצל-עגבניות המבושלת במעבד מזון עם כוסברה, כמון, דבש ופירה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20
מוסיפים את המחית חזרה לתנור ההולנדי, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים הקצוצים וציר העוף. הביאו את התערובת לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה כדי שהטעמים יתאחדו. פורסים וקוצצים דק את החזיר המבושל ומערבבים לצ ' ילי. כשהמרק חוזר לבועה, מכבים את הכיריים, מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חזיר מבושלחזיר מבושל
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
מניחים בסיר מכוסה על אש בינונית ומבשלים עד שהחזיר מגיע לבועה, מערבבים פנימה מיץ של 1 ליים ומכבים את האש. פורסים את יתרת הליים ל טריזים ומגישים לצד הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לפולנטה הגבינה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף והחלב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקציפים פנימה את הפולנטה, מערבבים עד שהפולנטה פשוט מושכת מצד הסיר. מערבבים פנימה את גבינת המנצ ' גו ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן או ציר עוףיין לבן או ציר עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1פלפל צ'ילה פרזנו אדוםפלפל צ'ילה פרזנו אדום1קומץעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר מבושל, קצוץ דקבשר חזיר מבושל, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראודות קרםאודות קרם2חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר או אבקהזרעי שומר או אבקה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוס דק מאוד עלי מרווה טרייםפרוס דק מאוד עלי מרווה טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין טריים, קצוציםעלי טימין טריים, קצוצים3ציפורן גדולהשום, פרוס דק או קצוץ דקשום, פרוס דק או קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ או פרוסשום, קצוץ או פרוס4ציפורןשום, פרוס דק או קצוץ דקשום, פרוס דק או קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברכמון טחון, חצי כף ידכמון טחון, חצי כף יד12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2פלפלים חלפיניופלפלים חלפיניו1צרור כרוב שחור, lacinato או קייל דינוזאור, שטף, מופשט וגרוס או קצוץצרור כרוב שחור, lacinato או קייל דינוזאור, שטף, מופשט וגרוס או קצוץ2לייםליים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מנצ'גו גרוסהגבינת מנצ'גו גרוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל יין מרסלהעל יין מרסלה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות מעורבות, ניגב נקי (מומלץ: שיטאקה, פורצ'יני, קרמיני)פטריות מעורבות, ניגב נקי (מומלץ: שיטאקה, פורצ'יני, קרמיני)6שרימפס וורידיםאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלישמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלי2בצל, קצוץבצל, קצוץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דק מאודבצל, קצוץ דק מאוד6שרימפס וורידיםגבינת פקורינו מגורדת טרייהגבינת פקורינו מגורדת טרייה4largesפלפלים poblanoפלפלים poblano2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה לבישול מהירפולנטה לבישול מהיר2kgsחלציים חזיר ללא עצמותחלציים חזיר ללא עצמות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה, חצויתפוחי אדמה, חצוי6שרימפס וורידיםהגשה הצעה: מגישים עם פולנטה גבינה או טורטיות חמות, צ'יפס לטבילה, עטיפה או הטבעההגשה הצעה: מגישים עם פולנטה גבינה או טורטיות חמות, צ'יפס לטבילה, עטיפה או הטבעה3עד 4 ענפי רוזמרין טריים, מחטים מופשטות וקצוצות דקעד 4 ענפי רוזמרין טריים, מחטים מופשטות וקצוצות דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםמלח יםמלח ים12tomatillos, קלופים וקצוציםtomatillos, קלופים וקצוצים