צלי חזיר ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 11 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 131 גרם חלבון, 154 גרם שומן, ובסך הכל של 2454 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: צלי חזיר ותפוחי אדמה, צלי חזיר ותפוחי אדמה מתוקים, ו ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שלב את הבצל עם השום, הצ ' ילה, הרוזמרין והטימין, ואז התלבש עם שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מסדרים מצע תפוחי אדמה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את חלצי החזיר מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים את השומר לאחד החלציים (השני מיועד למתכון לסיר צ ' ילי ירוק חזיר ופובלנו, המתכון הבא). ערמו את הדבק בטעם הבצל באופן שווה על חלצי החזיר. צולים את הבשר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
יוצקים את היין באופן שווה סביב התבנית, ואז מנערים את התבנית כדי לשחרר את תפוחי האדמה או משתמשים בכף כדי לערבב אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את החזיר חזרה לתנור וצולים עוד 25 דקות בערך, עד שמדחום המוחדר לחלציים קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
תנו לבשר לנוח, ואז חצבו והגישו עם תפוחי אדמה וטפטפות מחבת.
מצננים את יתרת החלציים, מכסים בניילון ושומרים לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מגישים עם פטריות שמנת מתכון כרוב כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כרוב
11
גזע ופורסים או קוצצים גס את תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
12
מחממים את שמן הזית הבתולי, 4 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הפטריות למחבת ומשחימים 10 דקות, ואז מוסיפים פנימה את השום, הטימין והמרווה, מערבבים 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא פשוט נבול. מתבלים במלח, פלפל וכמה סורגי אגוז מוסקט. מערבבים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את המרסלה ומצמצמים את הנוזל בחצי, עוד דקה או
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את השמנת לפטריות שבתבנית ומנמיכים את האש, נותנים לטעמים לשלב כמה דקות והשמנת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מגישים את מנת הפטריות המעוטרת בכמה סורגי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
16
צרבו את פלפלי הפובלאנו בכל מקום על ידי הנחת הפלפלים על מבערי הכיריים או מתחת לצלייה חמה עד שהם שחורים, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
17
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון כדי לאדות אותם כשהם מתקררים. משפשפים את הקליפות מהפובלנוס והג ' לפנוס במגבת נייר או מקלפים ביד, ואז זורעים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי בתנור הולנדי בגודל בינוני על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומזיעים 10 דקות ואז מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
19
מניחים את תערובת הבצל-עגבניות המבושלת במעבד מזון עם כוסברה, כמון, דבש ופירה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20
מוסיפים את המחית חזרה לתנור ההולנדי, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים הקצוצים וציר העוף. הביאו את התערובת לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה כדי שהטעמים יתאחדו. פורסים וקוצצים דק את החזיר המבושל ומערבבים לצ ' ילי. כשהמרק חוזר לבועה, מכבים את הכיריים, מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
חזיר מבושל
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
מניחים בסיר מכוסה על אש בינונית ומבשלים עד שהחזיר מגיע לבועה, מערבבים פנימה מיץ של 1 ליים ומכבים את האש. פורסים את יתרת הליים ל טריזים ומגישים לצד הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
לפולנטה הגבינה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף והחלב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקציפים פנימה את הפולנטה, מערבבים עד שהפולנטה פשוט מושכת מצד הסיר. מערבבים פנימה את גבינת המנצ ' גו ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות