צלי חזיר ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 11 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 131 גרם חלבון, 154 גרם שומן, ובסך הכל של 2454 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: צלי חזיר ותפוחי אדמה, צלי חזיר ותפוחי אדמה מתוקים, ו ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה.
שלב את הבצל עם השום, הצ ' ילה, הרוזמרין והטימין, ואז התלבש עם שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מסדרים מצע תפוחי אדמה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס שום קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את חלצי החזיר מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים את השומר לאחד החלציים (השני מיועד למתכון לסיר צ ' ילי ירוק חזיר ופובלנו, המתכון הבא). ערמו את הדבק בטעם הבצל באופן שווה על חלצי החזיר. צולים את הבשר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את היין באופן שווה סביב התבנית, ואז מנערים את התבנית כדי לשחרר את תפוחי האדמה או משתמשים בכף כדי לערבב אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את החזיר חזרה לתנור וצולים עוד 25 דקות בערך, עד שמדחום המוחדר לחלציים קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תנו לבשר לנוח, ואז חצבו והגישו עם תפוחי אדמה וטפטפות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מצננים את יתרת החלציים, מכסים בניילון ושומרים לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מגישים עם פטריות שמנת מתכון כרוב כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כרוב
11
גזע ופורסים או קוצצים גס את תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
12
מחממים את שמן הזית הבתולי, 4 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הפטריות למחבת ומשחימים 10 דקות, ואז מוסיפים פנימה את השום, הטימין והמרווה, מערבבים 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא פשוט נבול. מתבלים במלח, פלפל וכמה סורגי אגוז מוסקט. מערבבים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את המרסלה ומצמצמים את הנוזל בחצי, עוד דקה או
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את השמנת לפטריות שבתבנית ומנמיכים את האש, נותנים לטעמים לשלב כמה דקות והשמנת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מגישים את מנת הפטריות המעוטרת בכמה סורגי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16
צרבו את פלפלי הפובלאנו בכל מקום על ידי הנחת הפלפלים על מבערי הכיריים או מתחת לצלייה חמה עד שהם שחורים, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
17
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון כדי לאדות אותם כשהם מתקררים. משפשפים את הקליפות מהפובלנוס והג ' לפנוס במגבת נייר או מקלפים ביד, ואז זורעים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי בתנור הולנדי בגודל בינוני על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומזיעים 10 דקות ואז מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
19
מניחים את תערובת הבצל-עגבניות המבושלת במעבד מזון עם כוסברה, כמון, דבש ופירה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
20
מוסיפים את המחית חזרה לתנור ההולנדי, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים הקצוצים וציר העוף. הביאו את התערובת לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה כדי שהטעמים יתאחדו. פורסים וקוצצים דק את החזיר המבושל ומערבבים לצ ' ילי. כשהמרק חוזר לבועה, מכבים את הכיריים, מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
חזיר מבושל
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
מניחים בסיר מכוסה על אש בינונית ומבשלים עד שהחזיר מגיע לבועה, מערבבים פנימה מיץ של 1 ליים ומכבים את האש. פורסים את יתרת הליים ל טריזים ומגישים לצד הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לפולנטה הגבינה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף והחלב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מקציפים פנימה את הפולנטה, מערבבים עד שהפולנטה פשוט מושכת מצד הסיר. מערבבים פנימה את גבינת המנצ ' גו ומגישים חם.