קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות61
מגזין

צלי חזיר מזוגג פירות

צלי חזיר מזוגג פירות
צלי חזיר מזוגג פירות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 92 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 679 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עמילן תירס, חומץ תפוחים, שורש ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 85%. נסו עוף צלוי מזוגג פירות, צלי חזיר מזוגג, ו צלעות חזיר מזוגגות פירות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למרינדה: בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת משלבים את צוף הפירות, רוטב הסויה, החומץ, שורש הג ' ינג 'ר, הג' ינג ' ר הטחון והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נקטרנקטר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מערבבים יחד עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים חזיר, אוטמים שקית ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או במידת האפשר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
הסר את השקית מהמקרר.
6
מוציאים בשר מהמרינדה, מנגבים במגבות נייר ומשחימים במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים חזיר חום על מדף במחבת צלייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1 (פילה 35 עד 40 דקות) או עד הטמפרטורה הפנימית של בשר הגיע 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס). מבשלים במרינדה כל 10 דקות בזמן האפייה. (הערה: אם יש שאריות מרינדה, אפשר להרתיח אותה ולהוסיף עמילן תירס לרוטב נחמד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman