קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות61
מגזין

צלי חזיר מזוגג פירות

צלי חזיר מזוגג פירות
צלי חזיר מזוגג פירות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 92 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 679 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עמילן תירס, חומץ תפוחים, שורש ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 85%. נסו עוף צלוי מזוגג פירות, צלי חזיר מזוגג, ו צלעות חזיר מזוגגות פירות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למרינדה: בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת משלבים את צוף הפירות, רוטב הסויה, החומץ, שורש הג ' ינג 'ר, הג' ינג ' ר הטחון והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נקטרנקטר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מערבבים יחד עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
3
מוסיפים חזיר, אוטמים שקית ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או במידת האפשר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
הסר את השקית מהמקרר.
6
מוציאים בשר מהמרינדה, מנגבים במגבות נייר ומשחימים במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מניחים חזיר חום על מדף במחבת צלייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1 (פילה 35 עד 40 דקות) או עד הטמפרטורה הפנימית של בשר הגיע 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס). מבשלים במרינדה כל 10 דקות בזמן האפייה. (הערה: אם יש שאריות מרינדה, אפשר להרתיח אותה ולהוסיף עמילן תירס לרוטב נחמד.)
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם