צלי חזיר פטריות מלוחים ועשבי תיבול הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 8 מנות. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-41 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 269 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבעולים וחתיכות פטריות, עמילן תירס, בצל מטוגן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-5 שעות ו-25 דקות. עם ציון ספונקולרי של 70%, המנה הזו מוצקה. נסו צלי חזיר עשבים מלוחים עם רוטב, צלי חזיר ממולא עם מלית ארטישוק ופטריות מתובל עשבי תיבול, ורוטב פטריות ועשבים מלוחים עם מחית תפוחי אדמה כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בצל וגזר ב-5-Qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
חותכים צלי לשניים; להוסיף לבישול איטי. בקערה קטנה מערבבים את המרק, המרק, הפטריות, התימין, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין, מיורן ופלפל; יוצקים על בשר חזיר. מכסים ומבשלים על נמוך 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוציאים את בשר החזיר לצלחת הגשה; להתחמם. הסר שומן ממיצי בישול; להעביר לסיר גדול. מביאים נוזלים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה