צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשב ופטריות מלית. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך לבבות ארטישוק, בצל ירוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות מתובלות וצלי חזיר עשבי תיבול, צלי חזיר ממולא פטריות בר, ו חזיר חרדל בייקון צלי עם פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ° F.
מחממים את החמאה והשמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הירוק ושום ומבשלים עד הבצל רך. מערבבים את המרק, ארטישוק, פטריות, פטרוזיליה ופלפל שחור וחום לרתיחה.
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
כפית 3 כוסות מלית תערובת במורד מרכז החזיר. מקפלים את הצדדים על המילוי כדי ליצור גליל. לקשור את רוחב חזיר במרווחים 2 אינץ ' עם חוט מטבח.
מתבלים את החזיר עם פלפל שחור נוסף ואבקת השום.
מניחים את החזיר למחבת צלייה גדולה.
אופים במשך 45 דקות או עד חזיר מבושל דרך.
תן חזיר לעמוד במשך 10 דקות.