צלי חזיר פורטוריקני
צלי חזיר פורטוריקני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שורשי יוקה, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר צלוי (פרניל) בסגנון פורטוריקני, פונגו פאנקי עם Sopa de Pollo ו חזיר צלוי פורטוריקני, ו Pernil מבושל איטי רזה (חזיר פורטוריקני).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את השום, מלח, פלפל, אורגנו ושמן זית לתוך מיכל של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד חלקה. השתמש בסכין קטנה כדי לעשות כמה חתכים בשר החזיר הטרי. הכנס את הדבק שום לתוך כל אחד באמצעות כף קטנה.
מניחים את החזיר בצולה, וכיסוי.
אופים במשך 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן לבדוק כל 15 דקות בערך, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 175 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
בעוד הבשר נצלה, מניחים את היוקה בסיר גדול של מים רותחים. מבשלים עד מזלג מכרז, ולנקז.