צלי חזיר צלוי עם שום מרווה
זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן canolan, עלי מרווה, צלי חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בשר חזיר מתובל צלוי עם רוטב חזיר תפוחים, הודו צלוי מרווה ושום, ו הודו צלוי עם חמאת שום מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים יחד שום, מרווה, שמן, מלח ופלפל. לשפשף תערובת שום על חזיר.
בזהירות מברשת שמן על מתלה גריל.
מניחים חזיר על גריל מעל חום בינוני. כיסוי; לבשל 35 עד 40 דקות, מפנה מדי פעם, עד מדחום בשר מוכנס לתוך מרכז חזיר קורא 155°.
הסר מהגריל; לכסות עם לסכל ולתת לעמוד 5 דקות עד מדחום קורא 71°.
כדי לשרת, לחתוך חזיר על פני תבואה לפרוסות דקות.
מקשטים עם עלי מרווה טריים נוספים אם תרצה בכך.