צלי כבש איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלי כבש איטלקי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לך עלי רוזמרין, יין, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רגל צלי שום-עשבי תיבול של כבש, רגל צלי הדר והרב של כבש, ו רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט כבש עד מעורבב; יוצקים מעל כבש בצלחת רדודה. הפוך טלה פרווה שווה עם תערובת ההלבשה. מקררים 2 שעות, הופכים כבש לאחר 1 שעה.
הסר כבש ממרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים כבש על מתלה במחבת צלייה.
אופים 50 דקות. עד 1 שעה או עד שנעשה (160F).
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך.