צלי כבש עם רוטב שום צלוי
כבש כתף צלוי עם רוטב שום קלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, עלי מרז'ורם, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כתף צלויה של מתכון כבש(עם ירקות מרוסקים & ירקות), כתף טלה צלויה איטית עם אנשובי ורוזמרין, ו סיר צלי כתף של מתכון כבש (עם דלורית סקווש & Swee (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, שיני שום מערבולת, גרידה, 1/3 כוס עלי מרז ' ורם, ו 1 כפית. כל מלח ופלפל עד טחון. להתמזג בשמן.
הסר את כל הקשרים מ כבש ולפתוח אותו במחבת אפייה מעוטרת. לקצץ שומן (להשאיר שכבה דקה בצד החיצוני). למרוח בשר בכל רחבי עם תערובת מיורן. באמצעות חוט מטבח, לקשור כבש לרוחב בערך 1 1/2-in. מרווחים לאורך פעם או פעמיים כדי ליצור צלי מסודר. הגדר בצד שומן פאן למעלה.
כבש צלוי עד השחמה, 20 עד 25 דקות. בינתיים, לחתוך ראש שום במחצית לרוחב, להגדיר לחתוך צדדים למטה על פיסת נייר משומן, ואת נייר חותם לתוך חבילה.
להפחית את החום ל 300; להגדיר שום ליד בשר במחבת ואופים עד רך מאוד כאשר סחוט, 50 עד 60 דקות; מערבבים 1/2 ל 1 מרק כוס לתוך טפטוף במידת הצורך כדי למנוע חריכה.
תן לשום להתקרר. מבשלים בשר עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע 130 עבור בינוני נדיר.
להעביר כבש ללוח חיתוך (לשמור טפטוף מחבת לרוטב); אוהל עם נייר כסף.
לסחוט שום מקליפות לתוך בלנדר. מערבבים קורנפלור עם 1 1/2 מרק כוסות עד חלקה; לטאטא לתוך טפטוף, ואז טהור בבלנדר.
רוטב חום בסיר, ערבוב, עד רותחים. טחון שנותר marjoram ומערבבים לרוטב.
חותכים חוט מן כבש, ואז לחתוך לרוחב עבה. כפית קצת רוטב על גבי ומקשטים עם ספרי מרג ' ורם.
* להזמין מראש מהקצב שלך .