אם יש לך בערך שעה ו-45 דקות לבלות במטבח, צלי סינטה משופשף בעשבי תיבול עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צלי סינטה, אורגנו, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי סינטה עם עשבי תיבול עם רוטב חזרת-עירית שמנת , בשר דש בגריל משופשף בתבלינים (קצה סינטה) וצלי סינטה בקר .
הוראות
1
מערבבים בקערה קטנה את הפפריקה, המלח הכשר, אבקת השום, הפלפל השחור, אבקת הבצל, פלפל הקאיין, האורגנו והתימין. מערבבים פנימה את שמן הזית, ומניחים לתערובת לעמוד כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)
פלפל שחור
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
אורגנו
פפריקה
טימין
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
2
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
סטייק סינטה ניתן לשילוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Lexème Pinot Noir. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.