צלי סינטה משופשף בעשבי תיבול
אם יש לך בערך שעה ו-45 דקות לבלות במטבח, צלי סינטה משופשף בעשבי תיבול עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צלי סינטה, אורגנו, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי סינטה עם עשבי תיבול עם רוטב חזרת-עירית שמנת , בשר דש בגריל משופשף בתבלינים (קצה סינטה) וצלי סינטה בקר .
הוראות
מערבבים בקערה קטנה את הפפריקה, המלח הכשר, אבקת השום, הפלפל השחור, אבקת הבצל, פלפל הקאיין, האורגנו והתימין. מערבבים פנימה את שמן הזית, ומניחים לתערובת לעמוד כ-15 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
מניחים את הצלי על תבנית האפייה המוכנה, ומכסים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
צולים שעה אחת בתנור שחומם מראש, או לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
תן לשבת 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק סינטה ניתן לשילוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Lexème Pinot Noir. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![לקסם פינו נואר]()
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק