קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

צלי סינטה משופשף בעשבי תיבול

צלי סינטה משופשף בעשבי תיבול
אם יש לך בערך שעה ו-45 דקות לבלות במטבח, צלי סינטה משופשף בעשבי תיבול עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צלי סינטה, אורגנו, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי סינטה עם עשבי תיבול עם רוטב חזרת-עירית שמנת , בשר דש בגריל משופשף בתבלינים (קצה סינטה) וצלי סינטה בקר .

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את הפפריקה, המלח הכשר, אבקת השום, הפלפל השחור, אבקת הבצל, פלפל הקאיין, האורגנו והתימין. מערבבים פנימה את שמן הזית, ומניחים לתערובת לעמוד כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)
פלפל שחורפלפל שחור
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
2
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס עוגיות סנדוויץ' במילוי קרם שוקולד מרוסק דק1/2 כוס עוגיות סנדוויץ' במילוי קרם שוקולד מרוסק דק
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
3
מניחים את הצלי על תבנית האפייה המוכנה, ומכסים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
4
צולים שעה אחת בתנור שחומם מראש, או לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
5
תן לשבת 15 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק סינטה ניתן לשילוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Lexème Pinot Noir. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק