צלי סיר סתיו
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? צלי סיר סתיו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 391 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חזרת, בטטות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 80% , המנה הזו די טובה. צלי סיר סתיו , צלי סיר סתיו וצלי סיר מיידי (צלייה בסיר לחץ) + VIDEO דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי משחימים בשר בשמן.
מסננים ומסירים מהאש. בסיר גדול מערבבים את החמוציות, המים והסוכר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהחמוציות קופצות והנוזל מסמיך מעט, כ-8 דקות.
מוסיפים את המרק והחזרת; יוצקים על בשר.
מניחים מקל קינמון וציפורן בעובי כפול של בד גבינה; העלה פינות בד וקושר עם חוט מטבח ליצירת שקית.
הוסף לתנור הולנדי. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך שעתיים.
בינתיים, בסיר גדול, מביאים 6 כוסות מים לרתיחה.
הוסף בצל פנינה; להרתיח במשך 3 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים; מקלפים ומניחים בצד.
הוסף בטטות לתנור ההולנדי. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.
מוסיפים גזר ובצל; מכסים ומבשלים 30-40 דקות נוספות או עד שהבשר מגיע לדרגת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
הסר בשר וירקות; להתחמם. לזרוק שקית תבלינים.
מצננים מיצי מחבת למשך 10 דקות; להעביר לבלנדר. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; לחזור למחבת.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק. טורפים בהדרגה למיצי מחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.