צלי עם חמוציות
צלי עם חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 546 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, כתום, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו בשר חזיר מבושל איטי עם חמוציות.
הוראות
שים את החמאה או שמן בתבשיל או מחבת שניתן מאוחר יותר מכוסה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
שים את הסוכר על צלחת לדלות את כל המשטחים של הבשר בו; שומרים את הסוכר שנותר. כאשר קצף החמאה שוכך או השמן חם, מחממים את הבשר מכל הצדדים, מתבל אותו במלח ופלפל כפי שהוא חומים.
כאשר הבשר משחימים יפה, מוסיפים את החומץ ומבשלים לרגע, ערבוב, ואז מוסיפים את החמוציות ואת הסוכר שנותר ומערבבים. רצועת את ההתלהבות מן התפוז (אתה יכול לעשות את זה רצועות רחבות, עם סכין קטנה או מקלף ירקות) ולהוסיף אותו לסיר; מיץ התפוז ולהוסיף את המיץ גם, יחד עם קמצוץ של קאיין. להפוך את החום נמוך לכסות; התערובת צריכה בועה אבל לא בזעם.
לבשל, הפיכת הבשר ערבוב במשך כשעה 1, או עד הטמפרטורה הפנימית היא 52° עד130( בינוני נדיר); אתה יכול לבשל את זה יותר אם אתה רוצה.
כאשר הבשר נעשה, לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. כבה את החום ותן לצלי לנוח כמה דקות, ולאחר מכן לגלף ולהגיש, עם הרוטב.
הערה על צלי פוט, תבשילים ומנות בקר מטוגנות אחרות
צלי קדרה ודומיהם הם חסרי מוח אמיתיים: מאז הם תמיד מבושלים היטב, התזמון הוא די גמיש, ומכיוון שהם מבושלים בסיר מכוסה עם נוזל, לא מקור ולא רמת החום משנה הרבה.
אתה יכול לבשל צלי על התנור או בתנור, בחום נמוך מאוד, משהו מתון יותר, או אפילו גבוה למדי. אתה יכול אפילו לבשל אותו מראש לחמם אותו, או לחתוך את הבשר לפני הבישול ולקרוא לזה תבשיל בשר.
חתכים עדינים של בשר בקר, כמו sirloin ואפילו tenderloin, יהיה במידה ניכרת להפחית את זמן הבישול אבל לא יפיק את אותו רוטב עשיר, משיי שנוצר על ידי הקיצוצים הקשים. לכן חתכים זולים כמו צ ' אק ו בריסקט הם הטובים ביותר—ואתה יכול להשתמש בכל אחד מהם. צ ' אק הופך רך קצת יותר מהר, אבל זה שמן יותר; חזה הופך קצת יבש יותר, אבל הרוטב מטפל בזה, וזה פרוסות יפה.
זכור כי כאשר אתה בראונינג הבשר, צעד קרא בכל אחד המתכונים הבאים, אתה צריך לשמור על החום גבוה ולא להזיז את הבשר מסביב. רק כאשר זה נראה טוב משחימים-באמת השחמה, לא רק צבעוני—אתה צריך להמשיך לשלב הבא.
החלק הטוב ביותר הוא כי בשר צלוי טעם הוא לא יותר מאשר עניין של טעם; אתה בקושי יכול להשתבש כל עוד החומרים שהולכים בסיר כל לערער לך.
והרב מכר הקלאסי איך לבשל הכל, שמכר יותר ממיליון עותקים. הוא גם המחבר, עם ז 'אן ז' ורז 'וונגריכטן, פשוט עד מרהיב וז' אן ז 'ורז': בישול בבית עם שף ארבעה כוכבים. מר ביטמן הוא סופר פורה, מופיע לעתים קרובות ברדיו ובטלוויזיה, והוא המארח של המתכונים הטובים ביותר בעולם, סדרה בת 13 חלקים בטלוויזיה ציבורית. הוא גר בניו יורק ובקונטיקט.