צלי עם כופתאות
צלי עם כופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, ביצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר.
הוראות
צלי חום מכל הצדדים בשמן צמחי חם בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; מוסיפים תערובת מרק, קונסום, וזרעי טימין.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 1 שעה ו 30 דקות. לזרוק יחד ירקות, שמן זית, ופלפל.
מוסיפים תערובת לתנור ההולנדי, ואופים 2 שעות או עד שהירקות רכים.
הסר צלי וירקות, שמירה על טפטוף. תתחמם.
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה עד מתפורר.
מערבבים ביצה וחלב, מקציפים עד רכות.
מוסיפים שלושה רבעים של תערובת ביצים למרכיבים יבשים, מערבבים עד שמרכיבים יבשים הם רטובים; מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת, במידת הצורך, כדי ליצור בצק רך.
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת תיל לתוך סיר, להשליך מוצקים. דלג על שומן. מביאים טיפות לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך.
זרוק את הבצק על ידי העמסת כף גדוש לתוך טפטוף; לכסות ומבשלים 10 דקות או עד הסוף.
הסר ומגישים עם צלי וירקות.