צלי פיקנטה
צלי פיקנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-16 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אורגנו, אבקת צ'ילי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צלי בקר פיקנטה, כריך בקר צלוי פיקנטה עם שום, ליים וירוק צ'ילה, ו בישול איטי צלי בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית; לזרוק היטב. תניח בצד.
לקצץ שומן מצלי. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צלי; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים.
מערבבים רוטב עגבניות, רוטב פיקנטה, ומים; לשפוך על צלי.
מוסיפים תערובת בצל, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 4 1/2 עד 5 שעות או עד צלי מכרז.
להעביר צלי למגש הגשה; לשרת עם תערובת רוטב פיקנטה.