לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלי צ'אק על האש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח שום, חרדל, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צלי צ'אק על האש, צלי צ'אק ברביקיו, ו צלי צ'אק במרינדה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1/4 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף צלי. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2-3 שעות, מפנה כמה פעמים. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים בשר בקר מעל תבנית טפטוף וצולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 1-1 / 2 עד 1-3 / 4 שעות או עד שהם רכים, הופכים וצולים מדי פעם במרינדה שמורה.