קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

צלי קדרה

צלי קדרה
נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיפים את תיבול הבית, מלח ופלפל לקערה קטנה. לשפשף תיבול לתוך הצלי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים שמן במחבת גדולה ומחממים את הצלי, צורבים אותו משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את הבשר במחבת צולה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מוסיפים בצל ושום למחבת במשך 1 עד 2 דקות כדי לספוג מיץ צלוי שאריות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים למחבת צולה עם בשר ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מערבבים את מרק פטריות, יין, רוטב ווסטרשייר ובוליון בקר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מרק בשרמרק בשר
מרק פטריותמרק פטריות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
יוצקים מעל הצלי.
9
הוסף מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
10
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך 3 עד 3 1/2 שעות או עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
11
הסר וזרוק את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
12
מערבבים מרכיבים ומאחסנים במיכל הדוק אוויר עד 6 חודשים.