צלי קדרה
נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את תיבול הבית, מלח ופלפל לקערה קטנה. לשפשף תיבול לתוך הצלי משני הצדדים.
מחממים שמן במחבת גדולה ומחממים את הצלי, צורבים אותו משני הצדדים.
מניחים את הבשר במחבת צולה.
מוסיפים בצל ושום למחבת במשך 1 עד 2 דקות כדי לספוג מיץ צלוי שאריות.
מניחים למחבת צולה עם בשר ועלי דפנה.
מערבבים את מרק פטריות, יין, רוטב ווסטרשייר ובוליון בקר לקערה.
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך 3 עד 3 1/2 שעות או עד למכרז.
מערבבים מרכיבים ומאחסנים במיכל הדוק אוויר עד 6 חודשים.