צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות
צליה: חזה הודו עם מלית חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 893 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. ראש לחנות ולהרים סוג של אש: שני אזורים עקיף, סוכר, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו חזה הודו עם מילוי ורוטב, חזה הודו עם נקניק-מילוי משמש, ו חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המלח, לשלב מים, מלח, וסוכר בקערה גדולה להקציף להתמוסס.
מניחים חזה הודו במי מלח ומניחים במקרר במשך 1 שעה.
בעוד טורקיה הוא brining, להמיס חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד מתרכך, על 5 עד 7 דקות.
מניחים בצל בקערה גדולה יחד עם לחם תירס, חמוציות, ציר עוף, פקאנים, מרווה, 1 כפית מלח ופלפל שחור.
הסר חזה הודו ממי מלח להתייבש עם מגבות נייר. חזה תרנגול הודו פרפר פתוח להלום החוצה כדי מלבן של עובי אפילו.
מורחים חצי מהמילוי בעובי אחיד על כל אחד מהשדיים, ומשאירים על קצה 1/2 אינץ ' ללא מלית. החל עם הקצה הארוך של שד טורקיה, לגלגל בחוזקה לתוך גליל. עניבה סגורה עם קצבים חוט על כל 1 1/2 עד 2 אינץ'. חזה טורקיה העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל מברשת קלות עם שמן זית.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. צרוב חזה הודו מעל הצד החם של הגריל עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות לכל צד. העבר טורקיה לצד מגניב של הגריל, לכסות, ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית קורא 165 מעלות כאשר מוכנס לתוך מרכז טורקיה.
הסר מן הגריל, לתת לעמוד במשך 15 דקות. פורסים תרנגול הודו בין כל פיסת חוט, מסירים חוט ומגישים.