צליה: כרוב ניצני חרדל פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צליה: כרוב ניצני חרדל פריך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 597 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית כתית מעולה, סוג של אש: ישיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צליה: כרוב ניצנים עם בייקון, כרוב ניצנים חרדל, ו כרוב ניצנים פריך (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כרוב ניצנים. לקצץ את גזע ולמשוך את עלים חיצוניים כהים. ציון X לתוך החלק התחתון של הנבט 1/4 אינץ עמוק, ואז לפצל לחצי.
מניחים כרוב ניצנים בקערה בטוחה במיקרוגל גדול עם 1/4 כוס מים. מכסים במגבת נייר ומיקרוגל על גבוה במשך 4 דקות.
בינתיים, להקציף יחד שמן זית, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה.
הסר את כרוב הניצנים מיקרוגל ולנקז.
יוצקים רוטב חרדל על נבטים וזורקים מעיל ביסודיות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. באמצעות טונג, במקום כרוב ניצנים על הגריל, שמירה על הקערה בקרבת מקום עם הרוטב שמורות. גריל עד השחמה מעט חרוך משני הצדדים, מרפרף חצי דרך בישול, 4 עד 5 דקות לכל צד.
הסר כרוב ניצנים לקערה עם רוטב חרדל שמור. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.