המתכון צליה: בס פסים עם סלסה קלויה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 161 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, אבקת צ'ילה, כוסברה קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החומרים לשפשף בקערה קטנה. בעדינות מעיל את הדגים עם השמן מתבלים באופן שווה עם לשפשף. מקררים עד שמוכנים לצלות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.