צלייה: בס פסים עם סלסה קלויה
המתכון צליה: בס פסים עם סלסה קלויה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 161 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, אבקת צ'ילה, כוסברה קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומרים לשפשף בקערה קטנה. בעדינות מעיל את הדגים עם השמן מתבלים באופן שווה עם לשפשף. מקררים עד שמוכנים לצלות.
בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלסה. ערימת מרכיבים סלסה בגיליון גדול של רדיד אלומיניום ולאחר מכן לקפל את הקצוות לעשות חבילה אטומה.
ארובה 1 אור מלא פחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה.
מניחים את חבילת נייר הכסף עם מרכיבי הסלסה ישירות על הגחלים והגריל עד העגבניות רכות ואת צ ' ילי הם פריך במכרז, על 10 דקות.
הסר את החבילה מן הגריל, לפתוח את רדיד, ולאפשר להתקרר במשך 5-10 דקות.
יוצקים את התוכן של החבילה לתוך מעבד מזון או בלנדר ודופק רק מספיק כדי להפוך סלסה עבה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לנקות ולשמן את סבכת הבישול של הגריל.
מניחים את הסטייקים ישירות על הגחלים, מכסים ולתת לבשל במשך 5 דקות. בזהירות להפוך את הסטייקים ולהמשיך לבשל עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, עוד 2-3 דקות.
הסר את הדג מן הגריל ולתת לשבת במשך 5 דקות. למעלה סטייקים עם סלסה וליהנות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.