קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום

צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום
צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, רגל טלה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון, רגל טלה צלויה עם לימון, שום ורוזמרין, ו רגל טלה מבושלת לאט עם שום, לימון ורוזמרין (ב C (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השום, רוזמרין, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים כבש בשקית פלסטיק גדולה הניתן לאכילה מחדש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
יוצקים את כל מלבד ¼ כוס המרינדה, הזמנת לשימוש מאוחר יותר. לאטום את התיק ולזרוק ביסודיות מעיל הטלה. מרינדה בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
הסר כבש מן המרינדה ולהתגלגל לתוך גליל הדוק לקשור בבטחה עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
לקשור יחד מסתיים רוזמרין וזרעי קורנית כדי ליצור את מברשת העשב.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים משני צדי אח הפחם ומניחים מחבת רדיד בין שתי ערימות הגחלים. הפעל לירוק של rotisserie דרך אמצע כבש ומסתיים מאובטחים עם מזלגות rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים על הגריל, מכסים ומבשלים בטמפרטורה בינונית. בשר כבש עם מרינדה שמורות באמצעות מברשת עשב אי פעם 15 דקות. מבשלים עד שה רושם 125 מעלות עבור בינוני נדיר או 130 מעלות בינוני על מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 עד 15 דקות. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך