צלע יבשה-עיניים
צלע יבשה-עיניים היא ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 688 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, צלי חלציים, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו הטוב ביותר יבש תבלינים לשפשף עוף, בשר בקר וחזיר, עיני חזיר, ו עיניים עליך (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 חבילה גזה, לחתוך במחצית (כ 1 חצר) 1 גיליון פאן 1 מתלה כדי להתאים גיליון פאן
פנו מקום בחלק האחורי של המקרר למשך 7 עד 10 ימים בטמפרטורה קבועה של 38 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הצלייה מהאריזה ושוטפים היטב. פט יבש לחלוטין, עטוף עם 3 שכבות של בד גבינה.
מניחים על מתלה המצויד בתוך תבנית סדין בחלק האחורי של המקרר, הצד השמן כלפי מעלה. לאחר 24 שעות מוציאים, עוטפים, זורקים בד גבינה ועוטפים בחתיכה טרייה.
הכניסו חזרה למקרר למשך 6 עד 9 ימים ללא הפרעה. הקפד לבדוק את המקרר שלך עבור דיוק הטמפרטורה לפני ההזדקנות היבשה. שמור על החלק התחתון / האחורי של המקרר ואם אפשר, מקרר שלא נפתח לעתים קרובות.
מוציאים את הצלייה מהמקרר.
הסר את בד הגבינה, חתך את השומן וקצץ את הקצוות ואת כל חלקי הצלייה הצבעוניים.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
פורסים צלי לתוך 6 (1 1/2 אינץ ' עבה) סטייקים. מתבלים במלח ופלפל טרי סדוק. מבשלים סטייקים במשך 4 דקות בצד הראשון, הופכים ומבשלים 3 דקות נוספות.
מעבירים לפלטת הגשה. למעלה עם גרמולטה חזרת ולתת לנוח 5 דקות.
בקערה בינונית מקציפים חמאה עם שום, חזרת, חומץ, גרידה ומלח. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.