צלע עין בגריל עם עגבניות ורוטב צ'ילה Poblano נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך צ'ילי poblano, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), דג שלם בגריל ברוטב עגבניות-צ'ילה צלוי, ו תירס בגריל וסלט צ'ילה Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את הצ ' ילי ישירות מעל להבת גז או מניחים על הגריל עד שהשחיר מכל הצדדים והתרכך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את צ ' ילי קלוי בקערה. לכסות ולתת להם קיטור, 10 עד 15 דקות. קלפי את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
חותכים את הגבעולים, לחתוך את צ ' ילי לאורך לשניים לגרד את כל הזרעים. קצצו בערך את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מערבבים את אורגנו, זרעי שומר ופלפל אדום מרוסק במכתש. לטחון עם עלי לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
5
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את תערובת עשבי תיבול ומערבבים עד ריחני ואת השמן מבעבע, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
מוסיפים את השום ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
8
מוסיפים את עגבניות מרוסקות, מרק, רסק עגבניות ואת poblanos קצוץ. מביאים לרתיחה, מקציפים כדי להתמזג. הפחת את החום לנמוך ומבשל במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
עבור סטייקים: בקערה קטנה, מערבבים את קורנפלור, מלח ופלפל להתמזג באופן שווה. לשפשף 1/2 כפית נדיבה של תערובת תיבול על כל צד של כל סטייק למעיל. מסדרים את הסטייקים על תבנית אפייה להקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ויניגרט ורז'וס
10
מחממים מחבת גריל מחורץ (עדיף ברזל יצוק) על אש גבוהה במשך 4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
11
צחצח את המחבת בשמן. מבשלים את הסטייקים עד התחתון הוא פריך, על 5 דקות. הפוך את הסטייקים שוב ומבשל שוב עד התחתון הוא פריך, אבל המרכז הוא עדיין בינוני-נדיר, על 4 דקות יותר.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.