צלע צלויה עם עגבניות ורוטב צ'ילה Poblano
צלע עין בגריל עם עגבניות ורוטב צ'ילה Poblano נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך צ'ילי poblano, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), דג שלם בגריל ברוטב עגבניות-צ'ילה צלוי, ו תירס בגריל וסלט צ'ילה Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הצ ' ילי ישירות מעל להבת גז או מניחים על הגריל עד שהשחיר מכל הצדדים והתרכך, 5 עד 6 דקות.
מניחים את צ ' ילי קלוי בקערה. לכסות ולתת להם קיטור, 10 עד 15 דקות. קלפי את הצ ' ילי.
חותכים את הגבעולים, לחתוך את צ ' ילי לאורך לשניים לגרד את כל הזרעים. קצצו בערך את הצ ' ילי.
מערבבים את אורגנו, זרעי שומר ופלפל אדום מרוסק במכתש. לטחון עם עלי לאבקה גסה.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את תערובת עשבי תיבול ומערבבים עד ריחני ואת השמן מבעבע, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים את עגבניות מרוסקות, מרק, רסק עגבניות ואת poblanos קצוץ. מביאים לרתיחה, מקציפים כדי להתמזג. הפחת את החום לנמוך ומבשל במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים. מתבלים במלח ופלפל.
עבור סטייקים: בקערה קטנה, מערבבים את קורנפלור, מלח ופלפל להתמזג באופן שווה. לשפשף 1/2 כפית נדיבה של תערובת תיבול על כל צד של כל סטייק למעיל. מסדרים את הסטייקים על תבנית אפייה להקפיא במשך 30 דקות.
מחממים מחבת גריל מחורץ (עדיף ברזל יצוק) על אש גבוהה במשך 4 עד 5 דקות.
צחצח את המחבת בשמן. מבשלים את הסטייקים עד התחתון הוא פריך, על 5 דקות. הפוך את הסטייקים שוב ומבשל שוב עד התחתון הוא פריך, אבל המרכז הוא עדיין בינוני-נדיר, על 4 דקות יותר.
מעבירים את הסטייקים למגש או לצלחות בודדות.
בואו לעמוד 5 דקות. כף הרוטב לצד.