צלעות Hoisin אסייתיות בבישול איטי
זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 8 שעות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, שמן שומשום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מרהיב. נסו בישול איטי הויסין כריך עוף מגורר עם סלט כרוב אסייתי, לבישול איטי אסיה צלעות קצרות, ו מתכון צלעות אסייתיות לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי. מכסים בפרוסות בצל.
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט כוסברה; לשפוך על צלעות ובצל.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות או עד הצלעות מכרז.
הסר צלעות למגש; להתחמם. שומן רזה מפני השטח של מיצים בבישול.
מגישים צלעות ברוטב; מפזרים כוסברה.