צלעות אפויות דבש
צלעות אפויות דבש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. אם יש לכם מרק בשר בקר, שיני שום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות דבש מצופות וצ'יפס אפוי בתנור עם איולי שומר {אתגר מזונות מרקס}, צלעות דבש, ו צלעות דבש שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים בקערה.
יוצקים חצי לתוך שקית פלסטיק resealable גדול או מיכל זכוכית רדודה; להוסיף צלעות. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים פעם אחת. מקררים את שאריות המרינדה.
הסר צלעות למחבת צלייה משומנת; להשליך מרינדה. מכסים ואופים ב 425° במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 325°. מכסים ואופים 30 דקות יותר; לנקז.
יוצקים מרינדה שמורה על צלעות.
אופים, חשוף, במשך 50-70 דקות או עד הבשר הוא מכרז, צליעה לעתים קרובות.